tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kaiken pitäisi olla kunnossa...


Nyt on sitten päästy siihen pisteeseen, että tuossa aamulla olisi startin aika. Kompakti matkavarustus on pakattu, ja fillari viritetty reissukuntoon.

Sen enempiä en ole näissä blogeissa matkani suunnitelmista lätissyt. Tämä aika pitkälti siitä syystä, että en sitä hirveästi ole myöskään suunnitellut. Toki summittainen reittisuunnitelma on tehty, ja vähän on alustavasti kaavailtu kilometrimääriä päivää kohti, mutta liian spesifisti ei tällaisessa retkessä kannata hommia suunnitella. Muuttujia mahtuu moiseen taipaleeseen niin paljon, että liian tarkat suunnitelmat vaan maksimoivat ahdistuksen riskiä, kun ne eivät kuitenkaan napsu täydellisesti kohdilleen.

Karkeasti kuitenkin mentäisiin seuraavasti: +/- 100 kilometriä päivässä. Neljä päivää lipumista, ja päivä huilia. Tietysti vähän sen mukaan muokattuna, miten mihinkin kohtaan sattuu mielenkiintoisia mestoja osumaan.

Blogia pyrin pitämään ajantasalla vähintäänkin huilipäivinä. Luultavasti tiiviimminkin, onhan tää kirjoittaminen itselleni jonkinlainen tapa päästää höyryjä ja/tai/kautta rentoutua. Sosiaalisessa mediassa elonmerkkejä varmaan vähän tiiviimmin.

Nyt unta sipuliin. Aamulla mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti